В лютому прикарпатці почали активніше оформляти паспорти


У лютому цього року на Прикарпатті загалом оформлено 8412 паспортів, що на 752 документи більше, аніж у січні.

Упродовж лютого відвідувачі міграційної служби оформили 3903 паспорти громадянина України у формі ID-картки і 4509 закордонних паспортів. Про це повідомляють на сторінці Міграційна служба Івано-Франківської області.

Інформуємо, що оформити паспорт громадянина України у формі ID-карти можна у будь-якому територіальному підрозділі міграційної служби незалежно від зареєстрованого місця проживання.

Зауважуємо, що на період перебування регіону у зоні «червоного» рівня епідемічної небезпеки поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 тимчасово призупинено роботу сервісу «Електронна черга». Водночас у територіальних підрозділах передбачена можливість оформляти документи у режимі живої черги.

Звертаємо увагу на те, що перевірити стан оформлення власного біометричного документа можна за допомогою електронного сервісу #Перевірка_стану_оформлення_документів, який доступний:

на офіційному сайті ДМС України: https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html; 

в інтерактивному сервісі #ДМС_БОТ у популярних месенджерах Viber та Telegram.

Цим електронним сервісом можуть скористатись також іноземні громадяни для перевірки таких документів, як:

✅посвідка на тимчасове проживання;

✅посвідка на постійне проживання;

✅продовження строку перебування на території України; надання дозволу на імміграцію.

Усі електронні сервіси #ДМС_України є безкоштовними та доступними для користування у будь-який час. Детальніше ознайомитись із переліком електронних сервісів ДМС України можна за посиланням: https://dmsu.gov.ua/services.html.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!