Війна забрала життя захисника з Рогатинщини Юрія Мокрійчука


Потужний наступ ЗСУ за останні тижні вкотре вразив увесь світ. Лише за кілька днів наші воїни звільнили території, які окупанти захоплювали упродовж кількох місяців. Але маємо пам’ятати, що ця перемога не дається без жертв. Пекучий біль і гіркий смуток війни продовжує чорним крилом торкатися нашої громади. Війна забрала ще одне життя вірного сина українського народу.

22 вересня під час артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області загинув воїн із села Бабухова Юрій Мокрійчук.

"Вірний присязі Захисник з честю і до останнього подиху виконував військовий обов’язок. За мир в Україні віддав найцінніше — своє життя", - йдеться на сторінці Рогатинської міської ради.

Головний сержант Юрій Мокрійчук прожив лише 47 років. Був уродженцем нашої громади. Закінчив школу у рідному селі Конюшки та Бурштинський енергетичний технікум. Разом із сім’єю мешкав у с. Бабухів. Був механіком з золотими руками.

На військову службу призваний 16 травня 2022 року, де виконував обов’язки стрільця-санітара мотопіхотного батальйону. Серце Земляка зупинилося через важкі поранення несумісні з життям.

"Війна жорстока і безжалісна. У тяжкий для України час наш земляк поклав своє життя за свободу кожного з нас, за те, щоб небо над нашою рідною Україною було мирним і вільним! Пам'ятаймо про це… У скорботі низько схиляємо голови перед вічною і світлою пам'яттю загиблого. Приносимо співчуття рідним та близьким Захисника України. Вічна пам'ять!", - висловили співчуття рідним у міськраді.

У Героя залишились дружина Ірина, двоє синів, донька та батько. Про час зустрічі тіла Героя та дату поховання буде повідомлено пізніше.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!