З 1 квітня у Франківську діятиме нова мережа міських маршрутів


Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради затвердив нову мережу міських маршрутів, яка вступить у дію вже з 1 квітня. Це рішення діятиме на території усієї об’єднаної громади.

Начальник управління транспорту і зв’язку Андрій Гіглюк зазначив, що відповідно до нової мережі комунальний маршрут №40 продовжать до Крихівців, а також №55, який зараз курсує до Крихівців, планують пустити до Драгомирчан. За його словами, зникають приватні маршрути №23 та №31. За їхнім маршрутом уже курсує комунальний автобус №49. Адже його вже з 1 лютого продовжили до села Микитинці. Також припиняє свою роботу маршрут №43. Замість нього можна під’їхати комунальними автобусами №27 і №33. Про це повідомили на сторінці КП "Електроавтотранс" ІФ.

Андрій Гіглюк також повідомив, що невдовзі оголосять новий конкурс та визначать нових перевізників на ті маршрути, де закінчилися договори.

Нагадаємо, що 1 грудня в місті запустили нові 4 комунальні маршрути, один з яких з’єднав два мікрорайони ("Пасічну" з "Каскадом"). А інші – центр міста з приєднаними до Франківської громади селами (Підпечери, Колодіївка та Узин).

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!