ЗЕник повертається. Прикарпатський нардеп балотується на голову ОТГ


Народний депутат Зіновій Андрійович, який був обраний до Верховної Ради на позачергових парламентських виборах у 87 виборчому окрузі, вирішив балотуватися на посаду голови Надвірнянської громади.

Як відомо, до перемоги на парламентських виборах Андрійович тричі був обраним міським головою у Надвірній. Очевидно, після року в раді, вирішив повернутися у старе крісло. 15 вересня на своїй сторінці у Facebook Зіновій Андрійович повідомив, що подав документи на реєстрацію кандидата на голову Надвірнянської ОТГ до Надвірнянської міської територіальної виборчої комісії, пише Бліц-Інфо.

Також нардеп повідомив в мережі: "Друзі, з вашою підтримкою — я повертаюсь!".

Громадській мережі ОПОРА Зіновій Андрійович розповів, що це було непросте рішення, але розвиток громади для нього в пріоритеті. Також Андрійович повідомив, що хоч він і безпартійний, суб’єктом його висунення є партія «Слуга народу».

Слід відзначити, що в разі перемоги на виборах, Зіновію Андрійовичу доведеться скласти мандат народного депутата, а на 87 окрузі - оголошувати позачергові вибори до парламенту. Адже закон забороняє бути на двох посадах одночасно.

Читайте також: Прикарпатські мажоритарники завстидалися причетності до "Слуги народу"?

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!