Жителів Снятинської громади закликають "легалізувати" чоловіків-переселенців


Снятинська міська рада звернулася до жителів громади з проханням повідомляти адреси проживання тимчасово переселених чоловіків віком від 20 до 60 років.

Відповідне звернення опублікували на сайті громади.

"Наша громада завжди славилася своєю доброзичливістю та гостинністю. Тому, в цей нелегкий для України час, жителі нашої громади миттєво прийшли на допомогу і з радістю надали прихисток багатьом тимчасово переселеним особам. У наших домівках поселилися не тільки наші родичі та друзі,а й зовсім незнайомі люди. Ми їх прихистили на Снятинщині, а наші чоловіки та діти залишили свої домівки, ставши на захист рідної землі.

Ми знаємо, що закон у нас один для всіх, саме тому, тимчасово переселені чоловіки зобов’язані зареєструватися у військкоматі та йти пліч-о-пліч з нашими рідними звільняти українську землю від російських окупантів. Наполегливо просимо: легалізуйте та «допоможіть» зареєструвати всіх, хто зараз проживає у ваших будинках та по сусідству

Просимо повідомити нам адреси проживання тимчасово переселених осіб, чоловіків віком від 20 до 60 років. Можливо їм потрібно надати консультації щодо реєстрації, аби не порушувати закон та не ухилятися від виконання військового обов’язку. Так буде справедливо", - переконані у міськраді. 

Телефон довіри: +380673084611

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!