Франківців просять оплатити заборгованість за водопостачання


За серпень оплата за водопостачання зменшилась втричі, а заборгованість зросла до великих розмірів.

Про це повідомляють на сторінці КП "Водоекотехпром".

У підприємстві зауважують, що настав період відпусток, тому і не вводять абонплату за наступний місяць.

Для підприємства недоотримання цих коштів є дуже збитковим. Їм також потрібно своєчасно оплачувати комунальні послуги, а саме за електроенергію, без якої франківці не зможуть отримати воду в свої будинки та квартири. 

"Можливо, когось зараз немає в місті, на відпочинку, але є можливість оптати через Приват-онлай, зробіть це, будь ласка. Просимо Вас проявити громадянську позицію, бути свідомими мешканцями нашого міста і погасити той борг, який зараз є між Вами і нашим підприємством. Ми дуже хочемо, щоб у Вас було цілодобове водопостачання, але якщо будуть виникати у нас заборгованості перед представниками Прикарпаттяобленерго, ми змушені будемо переходити на погодинну подачу води, але ми б не хотіли цього робити",- наголошують у пресслужбі.

 
У підприємстві також додають, що збільшення ціни на електричну енергію призвело до великих перевитрат підприємством, за цей рік вже на вісім мільйонів. Ці витрати не були включені в даний тариф, який оплачують франківці.
 
"Сьогодні заборгованості перед енергетичною компанією у нас немає, ми своєчасно стараємося погасити все це, але недоотримання Ваших коштів впливає також і на саме підприємство. Це можливість більше розвивати підприємство, закупляти нове обладнання і не тільки. Зараз, усі кошти спрямовані на те, щоб не було заборгованості перед енергетичною компанією",- пишуть на сторінці КП.