Які начинки до піци можна вибрати в Івано-Франківську?


У місті з’явилася нова служба доставки – LA П’ЄЦ. Вона вже встигла чудово зарекомендувати себе й отримати прихильність мешканців міста. Огляд нової доставки показав, що вона надає відмінний сервіс: ви зможете швидко та зручно оформити замовлення в режимі онлайн через мобільний додаток або на сайті, а також за телефоном.

LA П’ЄЦ пропонує широкий вибір різних видів піци, також можна додатково замовити салати та напої. Піца готується за особливою рецептурою прямо в печі на дровах. Завдяки цьому в неї – хрустка ароматна скоринка й надзвичайно смачна начинка.

Рейтинг м'ясних інгредієнтів для піци

  • Топ-1 серед м'ясних начинок для піци – це шинка.

Українці охоче створюють власні кулінарні композиції, тому виникає питання, які інгредієнти для піци вибирають найчастіше. Доставка LA П’ЄЦ надає таку можливість: ви можете додавати різні інгредієнти із запропонованих на сайті, щоб доповнити вибрану піцу й зробити її смак унікальним.

Найчастіше любителі піци вибирають таку начинку як гриби та шинка. Це також стосується і готових варіантів піци, наявних у меню.

«Капрічоза» вже давно є беззаперечним лідером. Це легко пояснюється, адже гриби чудово поєднуються з шинкою. Пармська шинка, яку ще називають прошуто, додасть піці справжньої італійської нотки. Це довга стигла шинка, яку отримують із цілих свинячих ніжок. Її характерною особливістю є неповторний смак, він пов’язаний із низьким вмістом солі в цьому м’ясному виробі.

  • На другому місці серед популярних начинок для піци – салямі.

Поруч із шинкою ще один м'ясний додаток, який ми зазвичай замовляємо для піци. Салямі – регіональна італійська ковбаса з сильним, трохи пряним ароматом. Вона виготовлена з високоякісної свинини. Салямі робить смак більш делікатним і гарно поєднується з овочами. Піцу з таким додатком можна вважати своєрідним прототипом піци з пепероні.

  • Топ-3 серед м'ясних начинок піци – курка

Вона програє в рейтингу шинці та салямі, але дуже добре підходить до піци. Куряче м’ясо грудки не вимагає тривалої термічної обробки, що є його перевагою. Воно чудово смакує в поєднанні з сирними та овочевими додатками. Піца з куркою – це, безсумнівно, досить ситний варіант улюбленого італійського делікатесу.

Замовте піцу з улюбленими м'ясними начинками у LA П’ЄЦ

Піца асоціюється в першу чергу з неповторним смаком і ароматом. Значна кількість таких трав, як базилік та орегано, викликає в нас асоціації з країною походження, а також тонко підкреслює смак страви. Однак варто трохи більше урізноманітнити піцу й вирішити додати хоча б один м'ясний інгредієнт зі списку вище.

Не потрібно турбуватися про якість м’яса, адже LA П’ЄЦ завжди пропонує свіжі продукти як найкраща доставка піци Івано-Франківська. Звичайно, меню не буде містити лише м'ясні добавки: наприклад, серед пропозицій є піца «Вегетеріано», яку полюбляють ті, хто не їсть м'ясо. Залежно від того, які продукти ви виберете, страва може смакувати по-різному. Саме тому піца – відмінний варіант для усіх.

На правах реклами