7 способів освіжити інтер'єр прямо зараз


За допомогою яскравих кольорів можна перетворити навіть нудний інтер'єр в сяючий шиком і свіжістю дизайнерської думки.

Швидко, ефектно і, що важливо, бюджетно оновити інтер'єр можна за допомогою текстилю. Можна пограти і з кольором, і з принтами, і з текстурою.

1. Більше подушок!

Якщо ви не знаєте з чого почати, озирніться і виберете вашу улюблену річ в кімнаті - може бути, це килим-циновка з яскравими акцентами або картина на стіні. Відштовхніться від яскравих кольорів, які знайдете на цьому предметі і почніть перевтілення кімнати з простого - кольорових подушок на диван, крісла і сидушки для стільців. Так ви доповните і в той же час об'єднайте інтер'єр стилістично.


2. Інші штори

Зніміть важкі портьєри і повісьте легкі штори з натуральних тканин світлих кольорів. Якщо вранці сонце світить вам в вікно занадто сильно, нагадаємо, що і світлі штори бувають блек-аут (не пропускають світло).


3. Мікс!

Щоб інтер'єр виглядав цікавіше, поєднуйте предмети зі схожими принтами і квітами, але з різною текстурою - таким чином ви додасте різноманітності, але при цьому збережете інтер'єр цілісним.


4. Міняємо килим

Пора візуально полегшити простір, позбутися від пилу і охолодити приміщення: поверніть вовняний ворсистий килим і дістаньте легкий килим-рогожу. Освіжити інтер'єр в одну мить - реально.

5. Нові старі меблі

Оновити оббивку меблів - відмінне рішення, яке вдихне нове життя в улюблене крісло або диван. Більш просте рішення - знімні чохли. Часто змінні чохли можна придбати у компанії-виробника вашої меблів. А ще можна включити уяву і зшити їх самостійно.


6. Текстиль для спальні

Постільна білизна з рослинними мотивами або яскравими принтами - то, що потрібно влітку. Підберіть ідеальний комплект - і спальня заграє новими фарбами. А ще спробуйте оббити ізгловье ліжка або навіть стіну тканиною. Декорування може бути виконано як у вигляді драпіровок, так і за допомогою спеціальних текстильних панелей.


7. Колір - не текстиль, але ...

Головні друзі річного інтер'єру - квіти. Домашні рослини допоможуть створити більш яскравий і навіть трохи тропічний образ квартири або будинку. Прикрасьте інтер'єр букетом ромашок або паростком бамбука в вазі - літо в місті!