Франківців кличуть на «Meet the TEDx»


Команда TEDxIvanoFrankivskWomen запрошує сьогодні, 21 жовтня, на «Meet the TEDx».

«Meet the TEDx» вже традиційний захід в рамках підготовки до конференції TEDx, покликаний розповісти про суть руху TED.

Для учасників зустрічі організатори підготували підбірку надихаючих виступів під час конференцій TEDx з усього світу. Після перегляду відбудеться обговорення та дискусія.

Захід проведуть координаторка волонтерів франківської конференції Анастасія Гурмак та координатор роботи з партнерами Олександр Майсус.

«Meet the TEDx» - це платформа, яка допомагає надихнутися цікавими думками та добрим настроєм. Сьогодні говоритимемо про те, як в сучасних умовах не загубити себе, адже тема цьогорічної конференції «Be yourself», - розповідає Анастасія.

Окрім доброї компанії та найкращих промов TEDx, учасники заходу матимуть змогу позмагатися за два квитки на конференцію.

«Meet the TEDx» відбудеться сьогодні, 21 жовтня, в Urban Space 100 о 18:30 год.

Нагадаємо, 29 жовтня в Обласній філармонії конференція TEDxIvanoFrankivskWomen. TEDx – щорічні конференції, котрі проходять по всьому світу і присвячені «ідеям, які варті поширення». В Україні перша конференція пройшла у 2009 році. Франківськ перейняв естафету у 2013.Цього року подія пройде у новому для міста форматі – спікерами заходу стануть виключно жінки.  Придбати квиток на захід можна тут