Бо вперше не помітили. Франківець двічі за годину вкрав товар з супермаркету


Відвідувач одного із Івано-франківських супермаркетів, двічі за годину намагався винести за межі каси неоплачений товар.

Завадили скористатись викраденим працівники поліції охорони.

Близько 19:00 години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Івано-Франківській області надійшов сигнал «Тривога» з магазину, який знаходиться на вулиці Коновальця. Негайно на об’єкт було скеровано найближчий наряд групи реагування поліції охорони.

Прибувши на місце події, у поле зору правоохоронців відразу потрапив чоловік, який намагався швидко вийти з приміщення магазину. Поліцейські затримали його, а під час проведення поверхневого огляду виявили неоплачений товар, який чоловік вкрав у магазині. Згодом, старший охорони пояснив, що чоловік вчинив крадіжку з магазину, а також підозрюється у скоєнні аналогічного злочину, який зафіксували камери спостереження півгодини тому.

Затриманим виявився місцевий житель. За його словами, він здійснив злочин перший раз і не був помічений, тому наважився на другу крадіжку, але цього разу потрапив до рук правоохоронців. Затриманий не передбачив, що у торговому приміщенні встановлена охоронна сигналізація і камери відеоспостереження.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Івано-Франківського відділу поліції.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!