Франківцю, який шукав роботу, запропонували продавати наркотики


Продавці наркотиків щоразу шукають все нові способи розповсюдження психотропних препаратів.

Втім, як виявилось, вони перейшли вже на новий рівень і набирають "закладчиків" через сайти з пошуку роботи. Про це повідомив франківець Копчик Сергій, пише Бліц-Інфо.

За словами чоловіка, він переглядав вакансії і знайшов, як наркоторговці набирають працівників.

"Кожен день переглядаю вакансії. Бачу вакансію на ОЛХ (фото 1), що Фокстор шукає "кладовщика" і обіцяють заробітну плату 19000 - 21000 гривень. Я хлопець не гордий, можу навіть і за 18 тисяч попрацювати, тому написав їм. Зв'язок з ними тільки через телеграм. Відповідь була миттєва - пропонують робити "закладки" по місту! (фото 2) От так у відкриту, нікого не бояться, вирішують проблеми безробіття в Україні. У нас вже є ціла кіборполіція, яка мала би відстежувати таких горе-бізнесменів та пропонувати їм діяльність за ґратами. Я не знаю, що саме продають ці злочинці; чи канабіс, чи іншу траву, або хімічні наркотичні речовини. Та і знати не хочу. Ці тварюки роблять закладки навіть в дитячих садках і школах; сам пару цих "секретчиків" гонив. Ті хто порушують законодавство України мають відповідати, а не вільно та відкрито писати в інтернеті", - написав чоловік.

May be an image of одна або кілька осіб та текст «ки яндекс почта G Google импортированны... новая бкладка 2тюнер 4 мотор для чобн... 25 книг, которые и... укр опубликовано 22 февраля 2021 ищем кладовщика.ивано-франковск(можно без опыта) 13 мой профил E 19 000- 21 000 грн./ за месяц (договорная) тип занятости неполная занятость тип работы постоянная работа удалённая работа собеседование онлайн ивано-франковск, ивано-франковская область описание позвонить грузчик-кладовщик на склад продуктов питания ищет новых сотрудников городе ивано- франковск. ивано-ф ивано-фра область в 730 компания OOO" фокстор" один из лидеров на рынке дистрибуции продуктов питания. оваров для офисов,тренажерных залов учебных заведений. спортивное,детское.домашнее питания.»

Немає опису світлини.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!