Гвардійці Прикарпаття та Буковини за вихідні затримали 81 правопорушника


За минулі вихідні гвардійці військової частини 1241 Західного ОТО Національної гвардії України, що дислокується на Прикарпатті та Буковині, спільно з працівниками Національної поліції затримали 17 осіб за адміністративні правопорушення.

Самостійними нарядами за вчинення адміністративних правопорушень гвардійцями передано працівникам поліції 60 осіб та 4 особи за статтею "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту". Було вилучено згортки з речовинами ззовні схожими на наркотичні, загальною вагою близько 17 грамів.

Під час самостійного несення служби з охорони громадського порядку в місті Чернівці по вулиці Сагайдачного, гвардійці помітили підозрілу особу, яка, побачивши військовослужбовців, почала швидко рухатися в сторону житлових будинків намагаючись уникнути зустрічі з правоохоронцями. Гвардійці затримали дану особу та провели поверхневий огляд. Під час нього виявили два згортки. В одному знаходилася речовина білого кольору, а в другому знаходилася речовина зеленого кольору рослинного походження, ззовні речовини схожі на наркотичні, загальною вагою близько 8 грамів.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!