Івано-Франківський візуальний стиль увійшов у short-list фестивалю "Cannes Liones"


Івано-Франківський візуальний стиль увійшов у short-list фестивалю "Cannes Liones" в категорії Large Scale Logo! Це означає, що Івано-Франківський логотип увішов у топ-5 кращих у світі в цьому році!!!

«Канські леви» – один з найавторитетніших міжнародних фестивалів в сфері реклами. Він існує з 1954 року. Якщо порівнювати «Канські леви» з кінематографом, то статуетка «Канського Лева» є аналогічною «Оскару» у рекламному світі.

У четвер має бути визначено переможця- то ж всі хто вболіває за Івано-Франківськ- тримаємо кулаки!

Додатково: В 2014 році в Івано-Франківську презентовано новий візуальний стиль міста.

Восени 2013 року група активних  підприємців та громадських діячів об’єдналися з метою перетворення Івано-Франківська на привабливе та естетичне місто, в якому гармонійно можуть співвіснувати історичні фасади середмістя та зовнішні рекламні конструкції. Так виникла ініціатива зі створення візуального стилю міста.

Для реалізації амбітного та цікавого проекту була запрошена компанія «Aimbulance» (м. Київ), керуючим партнером якої є іванофранківець Роман Гавриш. «Aimbulance» взялися за розробку стилю міста, залучивши до проекту  дизайнера Йована Роцанова (Jovan Rocanov), одного із найкращих спеціалістів із айдентики у Європі.

Ініціативу профінансували 46 меценатів, які підтримали проект.

Візуальний стиль передбачає створення логотипу для міста, що визначає його унікальність та впізнаваність, а також розробку рекомендацій щодо встановлення зовнішніх вивісок та рекламних конструкцій.