Прикарпатець забив до смерті палицею знайому та намагався приховати тіло


Трагедія трапилась в Коломиї під час застілля, гість побив до смерті подругу, а після цього з господарем будинку вирішили сховати тіло. Поліцейські затримали зловмисника і встановили його спільника. Слідчі з’ясовують обставини події в ході розпочатого кримінального провадження.

Загиблу мешканку Коломиї на вулиці виявили перехожі вранці 4 грудня та зателефонували до місцевого відділу поліції. При огляді на тілі 41-річної жінки поліцейські виявили численні садни, що свідчило про насильницьку смерть потерпілої.

Працівники поліції провели ряд слідчих дій, а саме: огляд прибудинкових територій, подвірний обхід, опитали сусідів, свідків та очевидців, що дало змогу менш ніж за годину встановити особу зловмисника. Йдеться про 53-річного мешканця одного із сіл району.

Як встановили поліцейські, фігурант та потерпіла розпивали спиртні напої у помешканні товариша. Раптово між ними виник конфлікт, в ході якого затриманий схопив дерев’яну палицю та наніс ряд ударів в область голови жінки. Травми у жінки виявились несумісні з життям. У подальшому зловмисник спільно з господарем помешкання загорнули тіло в простирадло та винесли на вулицю до огорожі сусіднього господарства.

Слідчі затримали фігуранта у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили в ізолятора тимчасового тримання.

Прикарпатцю повідомлено про підозру за вчинення злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Відносно 48-річного господаря будинку вирішується питання про повідомлення підозри за вчинення кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 396 (Приховування злочину) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!