На фронті загинули двоє воїнів з Франківщини


Війна забрала ще два молодих життя наших захисників - Мар'яна Тараса з Рожнятівщини та Андрія Бощука з Верховинщини.

Знову гірка звістка чорним крилом торкнулася Рожнятівської громади.

"У бою за нашу з вами свободу 27.01.2023р. біля Бахмута під час мінометного обстрілу загинув Герой з Верхнього Струтина ТАРАС Мар’ян Іванович 1993 року народження. Нещадна війна забрала в молодої дружини чоловіка, сина у батьків, брата у молодших сестер. Про повернення нашого Героя додому та похорон Героя повідомимо додатково. Герої не вмирають!",- пише Рожнятівська селищна рада.

На зображенні може бути: 1 особа

Сумна звістка знову сколихнула Зеленську громаду, яка втратила ще одного земляка – мешканця села Бистрець, командира аеромобільного відділення, сержанта БОЩУКА Андрія Васильовича, 1992 р.н.

"Зеленська сільська рада, і жителі усієї громади низько схиляють голову перед світлою пам’яттю вірного сина України та висловлюють щирі співчуття батькам загиблого, всій родині, друзям та побратимам з приводу передчасної смерті нашого земляка та Героя, та розділяють їх горе. Нехай добрий, світлий спомин про покійного Захисника назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, усіх, хто знав його, любив та шанував. Молимось за упокій душі АНДРІЯ та доземно вклоняємось за подвиг. Нехай душа загиблого Героя знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають",- написала на сторінці Зеленська сільська рада.

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!