На Калущині очільник фірми присвоїв 2.6 мільйона на ремонті дороги


Заволодіння понад 2,6 млн грн під час ремонту дороги на Прикарпатті – керівнику товариства повідомлено про підозру.

За процесуального керівництва Івано-Франківської обласної прокуратури повідомлено про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю за фактом привласнення бюджетних коштів в особливо великих розмірах (ч. 5 ст. 191 КК України). Про це повідомила пресслужба обласної прокуратури.

За даними слідства, керівник суб’єкта господарювання під час виконання ремонту дорожнього покриття в Калуському районі завищив вартість робіт та матеріалів. Так, зловживаючи службовим становищем, він вніс завідомо неправдиві відомості до акту приймання виконаних будівельних робіт, що призвело до збитків державі на понад 2,6 млн грн. Фінансування робіт здійснювалось в межах програми Президента України «Велике будівництво».

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі Управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду. Пресслужба Івано-Франківської обласної прокуратури

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!