На кордоні з Польщею "Митна сотня" та контрабандисти влаштували перестрілку


У четвер, 1 грудня біля українсько-польського кордону розгорнулась картина, яка потягне на епізод із голлівудського екшену - між митниками та контрабандистами виникла перестрілка.

Про це на офіційній сторінці в Facebook повідомив Міністр фінансів України Олександр Данилюк.

Як зазначається, біля пункту пропуску Шегині митного поста Мостиська зав’язалась сутичка між Мобільною групою та 30-40 зловмисниками з використанням вогнепальної зброї.

"Порушники намагались провести чотири мікроавтобуси контрабанди. Коли їх викрили та намагались затримати, контраБАНДИТИ викликали «підмогу» у кілька десятків чоловік, які розпочали заворушення, вибили вікно автобуса та дали одному з водіїв втекти на авто. При цьому був збитий один із співробітників Митної сотні, який перегородив собою проїзд. Зупинити сутичку Мобільній групі вдалось лише застосувавши збою.

Збитий співробітник Митної сотні доставлений у лікарню. Проти порушників розпочаті відповідні дії. Оцінюється вартість контрабанди в трьох автобусах, які вдалось затримати. Також розглядається питання порушення кримінальних справ проти співробітників митниці через можливість корупції", - йдеться у дописі.