На Прикарпатті військового комісара затримали на хабарі у $1300


1300 доларів США хабаря за ухилення від призову на строкову військову службу – затримано офіцера.

За процесуального керівництва Івано-Франківської спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону 17 серпня 2021 року затримано т.в.о. військового комісара одного з районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки Прикарпаття на вимаганні та отриманні неправомірної вигоди, а також перевищенні військовою службовою особою влади, вчинене в умовах особливого періоду (ч. 3 ст. 368 та ч. 4 ст. 426-1 КК України). Про це повідомляє пресслужба Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Західного регіону.

За даними слідства, офіцер вимагав та отримав 1300 доларів США хабаря за сприяння громадянину в ухиленні від призову на строкову військову службу в Збройні Сили України.

Слідчі дії тривають. Вирішуються питання щодо повідомлення підполковнику про підозру, обрання запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється Територіальним управлінням ДБР, розташованим у м. Львові, за матеріалами та спільно з відділом по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Управління СБУ в Івано-Франківській області.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!