На Прикарпатті запроваджують ще одну чергу відключень світла - 4.3


Технічний директор  "Прикарпаттяобленерго" Олег Сеник під час ефіру на "Західному Полюсі" анонсував появу ще однієї черги відключень електроенергії.

Йдеться про чергу 4.3, інформує Бліц-Інфо.

"Це є продовження цих же об’єктів життєзабезпечення – це є котельні. Нам для того, щоб не погіршувався в перспективі графік вимкнень, треба вимикати інших споживачів централізовано. І ми з містом дійшли до згоди, що ми будемо вимикати котельні за графіком таким, щоб вони працювали 8 годин, дали теплоносій, а після того на 4 годин вимкнемо. І далі знову – 8 годин котельня працює, дає тепло, а 4 години вимкнута. І з таким графіком котельні будуть йти з дистанційним вимкненням”, – розповів Сеник.

За його словами, прикарпатці вже можуть ідентифікувати себе у цій черзі у вайбер-боті. Йдеться про тих споживачів, у яких не вимикали світло, або в кого вимикали у черзі 4.2.

Черга 4.3 буде вимикатись двічі на день: з 9:00 до 13:00 і 21:00 до 1:00. Години були погоджені із представниками міської влади, які вибрали оптимальні періоди для того, щоб теплопостачання було безперервним. Дистанційне вимкнення черги дозволить бригадам в Івано-Франківську проводити вимкнення «ручної» черги 4.2 в повному обсязі для досягнення «соціальної справедливості», тим самим частково змінивши розподілення лімітів в кращий бік.

Перелік адрес черги можна побачити за посиланням або з'ясувати за особовим рахунком чи у чатботі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!