На війні загинули двоє прикарпатців Іван Василечко та Роман Струтинський


Прикарпаття втратило на війні ще двох захисників - Івана Василечко та Романа Струтиснького.

5 січня 2023 року від отриманих поранень під час бойових дій з військовими формуваннями російської федерації поблизу населеного пункту Роздолівка Донецької області загинув болехівчанин Василечко Іван Богданович, 1978 року народження. Про це повідомляє Болехівська міська рада.

Молодший сержант Іван Василечко був командиром бойової машини – командиром гірсько-штурмового відділення гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти військової частини. Воював проти російських окупантів у повномасштабній війні у лавах Збройних Сил України з вересня 2022 року.

"Іван був сильним, відважним патріотом, який віддав життя за волю і незалежність України, здійснюючи свій громадянський обов’язок. Болехівська міська рада висловлює щирі співчуття рідним і близьким Героя. Світлий, добрий спомин про звитяжного бійця залишиться у наших серцях та спогадах бойових побратимів, родичів і земляків!",- йдеться в дописі.

Стало відомо також про загибель солдата Струтинського Романа Степановича, 1987 р. н., мешканця села Оболоня Долинської громади. Про це в мережі повідомила голова Калуської РДА Жанна Табанець.

У ЗСУ Роман служив водієм протитанкового взводу механізованого батальйону. 24 січня 2023 року під час виконання службових обов’язків загинув внаслідок штурмових дій з боку рашистів у н. п. Авдіївка Покровського району Донецької області.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!