Неповнолітню франківку, яка зникла декілька днів тому, знайшли у товариша вдома


Працівники ювенальної превенції виявили дівчину на Тисмениччині сьогодні близько 14 години. З нею все гаразд. На цей час ювенальні поліцейські з’ясовують усі подробиці її зникнення.

Відразу після повідомлення про зникнення неповнолітньої дівчини працівники прикарпатської поліції розпочали проведення оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення її місцезнаходження, інформує пресслужба обласної поліції.

До пошуків залучили поліцейських ювенальної превенції, карного розшуку, працівники відділів та відділень поліції Івано-Франківщини на території обслуговування яких ймовірно могла знаходитись дівчина. Правоохоронці доклали максимум зусиль, щоб оперативно розшукали дитину: проводили подворові обходи, спілкувалися з місцевими мешканцями і перехожими та невдовзі розшукали неповнолітню на Тисмениччині в товариша вдома.

Дівчинка вже не вперше йшла з дому. На цей раз вона встигла перефарбувати волосся у чорний колір, щоб правоохоронцям важче було її розшукати.

Ювенальні поліцейські проводять профілактичну бесіду з розшуканою щодо причин втечі та недопущення подібних випадків у майбутньому, також спілкуються і з матір’ю.

Правоохоронці вдячні усім небайдужим громадянам, які долучилися до пошуків дитини.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!