Поліція притягнула до відповідальності прикарпатця за знущання над собакою


За неналежне утримання тварини прикарпатські поліцейські притягнули до відповідальності власника собаки.

Під час моніторингу соціальних мереж співробітниками поліції було виявлено допис про неналежне поводження з твариною. В публікації йшлось про незадовільні умови, в яких утримувався собака породи «Алабай» на території одного із готельних комплексів в с. Драгомирчани, Івано-Франківського району. Згодом до поліції надійшла відповідна письмова заява щодо даного факту. Правоохоронці відреагували миттєво.

Для перевірки інформації на місце негайно виїхали поліцейські Івано-Франківського районного управління поліції. При перевірці правоохоронці дійсно виявили неналежне утримання тварини. Вказаний факт зареєстрували у системі Єдиного обліку заяв та повідомлень Національної поліції України.

За скоєння даного правопорушення на господаря поліцейські склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 154 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил тримання собак і котів). Адміністративні матеріали будуть направлені до суду для прийняття рішення згідно чинного законодавства.

Наразі власник створив належні умови для утримання тварини.

Поліція Прикарпаття закликає громадян не бути байдужими та повідомляти про кожен відомий їм факт жорстокого поводження з твариною на оперативну лінію 102.

До теми: У Драгомирчанах зафіксували жорстоке поводження з собакою. За справу візьметься поліція

На зображенні може бути: 2 людини, люди сидять та у приміщенні

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!