Правила стилю. П'ять модних трендів 2017 року


Новий 2017 рік обіцяє порадувати модниць яскравими трендами.

Нові колекції іменитих брендів, а також прогнози модних експертів з таких великих ритейлерів, як наприклад Saks Fifth Avenue і Bloomingdale дозволяють виділити головні тренди майбутнього року, який обіцяє стати справжнім «модним одкровенням» завдяки оригінальним і часом досить нестандартним модним тенденціям.

НВ Style називає п'ять головних трендів у повсякденній і вуличній моді 2017 року.

Смужка

Смужка повертається в моду і обіцяє утримувати лідерство в топ-трендах до кінця року. Модні експерти відзначають, що смужку вже можна порівняти з вічною класикою – вона, хоч часто і виходить з моди, так чи інакше повертається до списку актуальних модних тенденцій.

Снікерси

Снікерси – на платформі і низькому ходу, кеди і кросівки не здають своїх позицій. Вони будуть дуже популярні в 2017 році – не менше, ніж в минулому і завдяки своїй універсальності підійдуть під будь-який образ. В тренді будуть снікерси з різних матеріалів з абсолютно різними декоративними елементами – від атласу зі стразами до деніму.

Яскравий принт і трохи мистецтва

Такі бренди, як Céline, J. W. Anderson, Proenza Schouler, Marni і Valentino в цьому році вирішили внести «трохи мистецтва» в свої колекції. Натхненні творами мистецтва, дизайнери прикрасили свої колекції розкішними строкатими принтами, зображеннями картин і креативними візерунками – все це буде дуже популярно в 2017 році.

Проста елегантність

У тренді - проста розслаблена елегантність, а також поєднання відверто недбалих елементів в одязі, таких наприклад, як рваний денім зі строгими і вишуканими лініями – наприклад, з класичною спідницею або елегантними сорочками.

Взуття без задника

А ось і найнесподіваніший тренд 2017 року. Лофери без задника - абсолютний фаворит наступного року, який при всій своїй нестандартності, обіцяє завоювати серця модниць по всьому світу. У моді також інші види взуття без задника – починаючи від снікерсів і закінчуючи еспадрільями.