Косівські газовички плетуть шкарпетки з натуральної вовни для ЗСУ


Обідню перерву, вечори у дома, загалом кожну вільну хвилину 16 дівчат з Косівської дільниці «Івано-Фраківськгазу» присвячують в’язанню шкарпеток із натуральної вовни.

Теплі шкарпетки працівниці косівського відділення АТ "Івано-Франківськгаз" передають колегам та їх побратимам, які зараз на передовій боронять Україну. Сьогодні частина другої партії поїхала до наших хлопців на Бахмутський напрямок, кажуть в АТ "Івано-Франківськгаз".

«Ви б бачили, з яким задоволенням дівчата в’яжуть. Кожна хоче бути корисною. Шкарпетки вийшли ще кращими, петельки рівнішими, уже набили руку», - ділиться Сніжанна Подюк, голова первинної профспілкової організації Косівської дільниці, головний фахівець відділу з продажів.

Газовички кажуть, продовжуватимуть і надалі виготовляти свій хенд-мейд. Адже попит не меншає, бо ж до тепла ще далеко. Й 3-5 пар не відправиш. У кожного з колег-газовиків є бойові побратими, з якими вони діляться передачами з дому. Дівчата щедро дарують тепло і турботу. Хочуть, щоб їх шкарпетки допомогли зігрітися якомога більшій кількості наших захисників.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!