Прикарпатського енергетика нагородили за порятунок Бурштинської ТЕС


Енергетика з Прикарпаття Сергія відзначили державною нагородою, за проявлену ним мужність під час обстрілів.

Про це повідомили на сторінці ДТЕК Бурштинська ТЕС.

Коли одного разу окупанти влучили по його ТЕС, він одразу, поки ще тривала повітряна тривога і всі сиділи в укриттях, приступив до ліквідації пожежі, щоб не дати вогню поширитись на суміжне обладнання. А потім – оперативно розбирав електричні схеми, щоб якнайшвидше відновити живлення для споживачів.

Сергій пішов стопами батька, бо той також пропрацював на підприємстві понад 30 років. Енергетик каже, що це їхня спільна з батьком нагорода. А також додає, що якби не колеги, які були поряд, все могло б закінчитися куди гірше.

«Це дійсно приємно, що мої сили та навички згодилися в такий важкий час. Я завдячую батьку, за те, що допоміг мені отримати необхідний для такої роботи досвід. А також надійним колегам, які були біля мене в ті дні. Володя, Тарас, а також наш керівник Сергій – люди, на яких точно можна покластися без зайвих слів. Адже довіра до людей поруч є великою запорукою успіху. Попри обстріли, вибиті фари у власних автівках, ці хлопці не злякалися та залишилися ліквідовувати пожежу», - каже Сергій.

Енергетик також зазначає, що намагається в житті все робити добре. Це стосується і сім'ї і роботи.

«Я думаю, що коли кожен з нас на своєму місці виконуватиме якісно свою роботу, то все точно буде добре. І в сім'ї, і на роботі, і в нашій країні загалом. Менше лицемірства, нещирості і самообману. В цьому мене підтримують і колеги, і мої рідні. А це зараз неабияк важливо», каже чоловік.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!