Прикарпатці, що везли допомогу на схід, потрапили в ДТП


Сьогодні близько третьої години ночі на трасі Коломия — Івано-Франківськ біля села Раківчик сталося ДТП. Водій легковика BMW врізався у мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter

Водій легковика BMW на шаленій швидкості врізався у мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter. На щастя, постраждала тільки одна людина, яку пізніше госпіталізували.

— Ми їхали двома бусами до наших військових на схід, — розповів «Вікнам» очевидець ДТП Євген Гапич. — Коли трапилася аварія, обидва наші мікроавтобуси були припарковані на обочині і на них були ввімкнені «аварійки». Водій перебортовував колесо.

За словами очевидця, несподівано на шаленій швидкості у мікроавтобус «врізалося» BMW. За кермом був молодий чоловік, пасажиром була дівчина, з якою той активно спілкувався. Двоє людей встигли зреагувати на ситуацію і відскочити убік. Третього чоловіка автівка притиснула до мікробуса.

— За дивним збігом обставин, більше ніхто не постраждав. Розбиту автівку забрав евакуатор, — згадує Євген Гапич. — Я разом із активістами ГО «Коломия центр» їдемо на схід до наших військових, щоб передати бронежилети та п’ять тонн необхідних харчів.