Прикарпатська «Батьківщина» вихвалялась здобутками з нагоди 15-ти річчя


Сьогодні відбулась прес-конференція з нагоди 15-річчя партії «Батьківщина». До свята очільник прикарпатського осередку "Батьківщини" нардеп Дмитро Шлемко разом із однопартійцем нардепом Василем Гладієм провів прес-конференцію для ЗМІ.

Депутати коротко розповіли про діяльність партії "Батьківщина" за роки її існування та зазначили зростання кількості членів партії на Прикарпатті. А також політики поділились своїми переживаннями щодо становища, яке зараз переживає країна. Адже, як зазначив Дмитро Шлимко, зазвичай літо - це "мертвий" політичний сезон, але зараз інші часи і через війну з Росією всі політичні сили повинні активно працювати.

«Зараз все зазнало змін. Верховна Рада активно працює і говорити про літні канікули – неможливо. Ми всі активно працюємо над ситуацією в державі», - зазначив Дмитро Шлемко.

Також члени партії поділились з журналістами планами на майбутнє, яке вони б хотіли для України. Зокрема, політика зауважили, що потрібно ввести воєнний стан на Донбасі та призначити дострокові парламенські вибори.