Прикарпатську молодь запрошують взяти участь у пішій прощі до Зарваниці


27-29 червня - традиційна молодіжна піша проща до чудотворної ікони Зарваницької Матері Божої «Збагатись духовно»

27 – 29 червня 2014  року Івано-Франківський Молодіжний міськвиконком,  ГО «Активна Країна»  спільно зі спільнотами Віднови у Святому Дусі «Як Марія» та св. Егідія, Івано-Франківською Духовною Семінарією ім. свщмч. Йосафата,  Молодіжною комісією Івано-Франківської єпархії УГКЦ за підтримки міського голови Віктора Анушкевичуса організовують   традиційну молодіжну пішу прощу «Збагатись духовно»  до чудотворної ікони Зарваницької Матері Божої. Програма заходу передбачена на три дні, в руслі яких передбачена певна програма.

Так, в перший день це: благословення прочан на щасливу дорогу; піший хід за маршрутом м. Івано-Франківськ – м. Монастириськ Тернопільської обл.; ночівля у приміщенні місцевої школи.

28 червня 2014 р., в другий день прощі передбачається піший хід за маршрутом м. Монастириськ Тернопільської обл. – с. Зарваниця Тернопільської обл.; Хресна дорога зі свічками; участь у різноманітних заходах.

На 3 - ій день прощі прочани візьмуть участь у Службі Божій; відвідають місце з’явлення Матері Божої (джерельце, храм); та повернуться автобусом до м.Івано-Франківська.

Під час ходу будуть проводитись інформаційні розмови та бесіди.

Основною метою заходу є молитва за Україну, за мирне небо над головою, світле майбутнє нашої держави, тому організатори закликають одягнути на себе вишиванки чи інший одяг із елементами вишивки,  що символізуватиме єдність українських земель. 

Ми всім серцем довіряємо Богу і молимося за нашу країну! Сила в єдності! 

Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до прощі. Детальна інформація за тел. 067 969 96 36, Ірина.