Розлючені матері бійців 5 батальйону Прикарпаття знову прийшли під стіни ОДА


Сьогодні біля стін Івано-Франківської ОДА знову зібрались матері бійців 5 батальйону територіальної оборони області.

За їхніми словами, влада вкотре їх не чує. Цього разу жінки вимагають тільки - одного вивести їхніх чоловіків та синів з гарячої точки.

Ті вимоги, які були винесені матерями до влади раніше, вже не актуальні. Тепер обурені бездіяльністю влади жінки вимагають, щоб місце дислокації 5 батальйону терміново поміняли, або повернули їхніх додому. З цим проханням матері звернулись до Голови  Івано-Франківської обласної ради Василя Скрипничука.

За словами однієї з присутніх матерів, обіцяна допомога батальйону ще не надійшла. Проте більшість військовослужбовців не мають достатніх вмінь ведення боїв в гарячих точках, оскільки їх готували нести охорону блок-постів.

Матері військовослужбовців досить агресивні і ворожо налаштовані до представників ЗМІ, адже вважають, що інформацію, озвучену ними перекручують.

Нагадаємо, що в суботу, 12 липня, біля стін ОДА вже збиралися рідні бійців 5 батальйону територіальної оборони, аби ще раз звернути увагу на складне положення підрозділу, який зараз дислокується в Амвросіївському районі Донецької області. Рідні скаржились, що хлопців кинули серед поля без жодної техніки та засобів захисту.

До теми: Бійці батальйону Прикарпаття: не ми беремо в кільце терористів, а вони нас