“Розумна” камера для окулярів Blincam робить фото, коли ви моргаєте


Всі пам’ятають Google Glass з їхньою розширеною реальністю (augmented reality, AR). Разом з іншими важливими функціями, вони дають вам можливість робити фотознімки, просто моргаючи очима.

Новий пристрій Blincam також пропонує фотографувати все, що знаходиться навколо нас, лише за допомогою звичайного кліпання, але його можна встановити на будь-які окуляри, пише сайт Цікаво знати.

Ви отримуєте яскраві знімки завдяки спеціальному сенсору, що здатен відчути рухи повік. Після цього вмикається камера. Він також чудово відрізняє натуральне моргання та більш впевнене, навмисне кліпання очима, тому ви не будете робити знімки цілодобово.

Отримані фото можуть бути миттєво переправлені на смартфон або збережені на карту пам’яті.

Wareable Blincam

На жаль, детальної інформації щодо кількості мега пікселів у Blincam ще немає. Відомо тільки, що вона матиме вбудовану батарею та Micro USB вихід для підзарядки. Скільки часу батарея триматиме заряд, поки що також невідомо.

Компанія, яка виробляє Blincam, розташована у Токіо. Цей пристрій вже продається через сайт краудфандингу Makuake.com і коштує приблизно 200 фунтів стерлінгів.

Бажаючим придбати цю нову розробку потрібно трохи почекати. Доставка камери покупцям запланована на 2017 рік.