Сьогодні в Івано-Франківську покажуть «Нікчемний Я»


Сьогодні в Івано-Франківську під відкритим небом продемонструють один із найрейтинговіших мультфільмів.

Традиція перегляду кінофільмів та мультиплікаційних фільмів під відкритим небом поширена в цілому світі. В Івано-Франківську теж вирішили запровадити такий спосіб проведення дозвілля. Переваги вбачають у тому, що це доступно, адже не кожен нині зможе собі дозволити похід до кінотеатру. А ще – можливість привести велику компанію друзів і у веселій атмосфері провести час. Ще однією перевагою називають відпочинок на свіжому повітрі, що дозволить відпочити від стін офісу, дому, монітора комп’ютера чи екрану телеприймача.

Тож представники Івано-Франківського молодіжного міськвиконкому та ГО «Активна країна», які й ініціювали захід, запрошують всіх охочих на літню сцену міського парку культури та відпочинку ім. Т. Шевченка на перегляд мультиплікаційної стрічки «Нікчемний Я» українською мовою, який розпочнеться 19 червня о 20.45. Саме в такий час починає темніти, тож зображення обіцяють чітким та якісним.

Як наголошують організатори, з собою слід мати плед, солодощі та гарний настрій. Показ згаданого мультфільму відбуватиметься вперше і якщо виявиться багато охочих його переглянути – зроблять такі вечірні покази регулярними з новими та цікавими стрічками.