Троценко: Під виглядом біженців на Прикарпаття можуть приїхати терористи


Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на селекторній нараді повідомив, що є загроза активних дій диверсантів не тільки на сході а й в інших областях.

Тому сьогодні голова Івано-Франківської ОДА Андрій Троценко зауважив що до переселених осіб необхідно ставитись вкрай обережно. І у разі прибуття нових переселенців зі Сходу, вони мають пройти перевірку, повідомляє кореспондент "Бліц-Інфо".

«В теперішній час необхідно обережно працювати із біженцями. Ми повинні їх перевіряти, адже необхідно знати. Що це за люди заїжджають, чи вони несуть загрозу, чи ми можемо їх приймати. Адже їхнє перебування на теренах нашої області – це реальна загроза», - запевнив голова ОДА.

Андрій Троценко закликав громадян інформувати правоохоронні органи про підозрілих осіб, щоб вони могли негайно реагувати.

«Є достовірна інформація, про активну роботу на теренах нашої області спеціально підготовлених диверсійних груп. Цю інформацію, щойно озвучив Прем’єр-міністр. Основна вимога, яка поставлена головам облдержадміністрацій – задіяти весь силовий ресурс, який є в їхньому підпорядкуванні. Для того, щоб не допустити можливості застосування терористичних та інших диверсійних груп та теренах нашої області», - наголосив Андрій Троценко.