У бою з окупантами загинули Микола Черевко та Іван Філь


На Донеччині в бою з ворогами загинули двоє досвідчених воїнів, які з 2014 року захищали Україну.

25 січня у бою на Донеччині від отриманих травм загинув боєць одного з десантно-штурмових батальйонів ЗСУ 49-річний Микола Черевко з Івано-Франківська. До участі у повномасштабній війні з росією два роки брав участь у АТО. Про це повідомила донька загиблого Юлія Черевко.

"Ти був спокійний, люблячий і до біса хоробрий.Серце почало боліти ще тоді, коли ти поїхав в АТО, а коли ти набрав мене 24.02 - я знала, що ти мені скажеш.Ти не міг залишатися осторонь. Я тебе дуже люблю і завжди дуже любитиму. Завжди пам’ятатиму миті, проведені з тобою і ненавидітиму за ті, які у нас забрали.Ти не побачиш мене і Єву у білому платті і не проведеш до вівтаря. Ти не розчулишся дуже мило і не заплачеш, коли я розповім тобі, що ти станеш дідусем. Не цілуватимеш носика своєму онуку, не носитимеш його на руках, не підкидуватимеш його. Не намалюєш моїм діткам в дитячій малюнок на всю стіну, щоб він їх тішив. Не зробиш ще багато чого, бо в нас забрали всі ті миті, які могли б статися. Бо ти воїн, а у світі існують росіяни. І ти підкріпив своєю силою і відвагою небесне військо",- написала донька.

29 січня о 17 годині в Домі Смутку на Ребета відбудеться прощання з Героєм. Похорон – о 10 ранку 30 січня за цією з адресою. Поховають Героя на Алеї Слави міського кладовища в Чукалівці.

На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

Трагічна звістка з фронту прийшла у Галицьку громаду - війна забрала життя ще одного галичанина.

"З сумом повідомляємо, що в боях на Донеччині загинув наш земляк, уродженець с.Медуха, колишній голова Галицького районного об'єднання воїнів АТО - ІВАН ФІЛЬ. Від усієї Галицької громади щиро співчуваємо сім'ї, родичам, близьким та друзям захисника. Сумуємо разом із вами і низько схиляємо голови у скорботі. Вічна пам'ять і вічна слава Герою! Нехай добрий, світлий спомин про Івана стане сильнішим за смерть і залишиться в пам'яті усіх, хто його знав, любив і шанував",- повідомила Галицька територіальна громада.

На зображенні може бути: 2 людини, на відкритому повітрі та текст

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!