У водія під "кайфом" знайшли 67 пакетів з підозрілим порошком


У ніч з 11 на 12 червня екіпаж патрульних зупинив автомобіль Аudi за порушення ПДР. Подія трапилася на вулиці Любомира Гузара в Івано-Франківську.

Під час перевірки документів 21-річний водій помітно нервував та поводився дивно. Керманич мав ознаки наркотичного сп’яніння. Пройти освідчення він відмовився. Про це Бліц-Інфо повідомили у пресслужбі прикарпатської поліції.

Поліцейським здалося це підозрілим. Тому, згідно зі ст. 34 ЗУ "Про Національну поліцію", інспектори вирішили провести поверхневу перевірку водія та автомобіля. Під час перевірки в автомобілі патрульні виявили більше 50 зіп-пакетів з невідомою порошкоподібною речовиною. В кишенях чоловік мав ще одинадцять таких пакетів.

Патрульні негайно викликали на місце події слідчо-оперативну групу. Виявлені речовини вилучені та направлені на експертизу.

На зображенні може бути: 1 особа

Інспектори відсторонили чоловіка від керування та склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!