В Івано-Франківську рейдери замінили голову Асоціації перевізників?


Про рейдерське захоплення організації повідомив голова асоціації пасажирських перевізників Василь Вамбуза.

Голова асоціації показав наявну печатку і статутні документи, передає кореспондент "Бліц-Інфо". Як зауважив, це необхідно, адже певні члени асоціації дали оголошення про те, що печатку вкрали. Таке повідомлення може стати підставою для вироблення нової печатки.

Проте, виникає запитання – кому і для чого все це потрібно? Як розповів Василь Вамбуза, після чергового засідання міського виконавчого комітету, деякі перевізники, які є членами згаданої громадської організації, повідомили про збори. Більше того – начебто переобрали нового голову. Протокол рішення голова асоціації отримав у відділі транспорту міської ради. Всі ці дивні обставини, зауважує голова, наштовхують на думку взаємозв’язку певних перевізників із владою. Такі не будуть страйкувати, висловлювати незгоду з тих та інших питань. І введуть на лінію нові автобуси, яких і так, за словами влади, в місті забагато.

Василь Вамбуза наголошує на не легітимності даного рішення про переобрання голови. Головним аргументом, з його слів, стала підстава для переобрання – начебто голова написав заяву на відмову від повноважень. А він стверджує, що нічого подібного і близько не було, тож визнати такі збори відмовляється.