В Івано-Франківську відбувся турнір з баскетболу


17-18 травня в Івано-Франківську відбувся турнір з баскетболу на призи «Пістинська джерельна вода» серед юнаків 2001 року народження і молодші.

Змагалися команди, які представляли ДЮСШ «Говерла-2003», ДЮСШ №2,  БК Говерла,  м. Коломия, м. Калуш, а також гостями баскетбольного свята були юні гравці з м. Самбір.
Змагання проводились за коловою системою. Кожна команда зіграла по п'ять ігор.

Окрасою турніру стала гра за 1-2 місце між командою БК Говерли і м. Самбір, у якому на останніх хвилинах перемогу виборола команда м. Самбір, рахунок 32-29. Не менш запеклою стала гра за 3 місце між командою Калуша і Коломиї, у якій в овер-таймі схилити фортуну на свій бік вдалося калушанам, рахунок 29-27.

Результати змагань: 1 місце- м. Самбір, 2 місце- БК Говерла, 3 місце-м. Калуш, 4 місце-м. Коломия, 5 місце- ДЮСШ «Говерла-2003», 6 місце- ДЮСШ №2.Турнір проводився за підтримки міської федерації баскетболу і ДЮСШ «Говерла-2003».

Всі переможці та призери турніру були нагороджені грамотами, кубками і цінними подарунками.
Організатори турніру ДЮСШ "Говерла-2003" висловлюють подяку ректорату Прикарпатського Національного Університету ім.В.Стефаника за сприяння в організації турніру.