В прикарпатських інвалідів вкрали квартири?


Сьогодні в приміщенні адмінбудівлі відбулося засідання громадської ради, де розглядалися питання соціального захисту ветеранів та інвалідів області.

Одним із питань, які розглядалися, було забезпечення житлом учасників бойових дій. За словами голови громадської ради при обласній державній адміністрації з питань соціального захисту ветеранів та інвалідів, Юрія Купчія, минулого року для учасників бойових дій було передбачено 8 квартир. Хоча згаданій незахищеній верстві населення вдалося отримати з названих лише дві квартири. В міському бюджеті, наголошує голова, не передбачено жодної квартири. Тому наголошує, що треба ставити питання про виділення квартир ветеранам та учасникам бойових дій, інформує кореспондент "Бліц-Інфо".

Проте, представник «Національної асамблеї інвалідів України», Микола Макар, наголошує, що на адресу міського голови Івано-Франківська надіслав запит, де просить дати відповідь – скільки квартир купили для інвалідів, хто їх отримує та яку суму коштів на це виділили. Адже знає, що кошти виділяються, а от що далі – з’ясовуватиме.