Якої погоди варто чекати прикарпатцям цього тижня?


Цього тижня, 30 січня -3 лютого , на Прикарпатті сніжитиме.

Як повідомляє Укргідрометцентр, 30 січня до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Ввечері очікується дрібний мокрий сніг. Температура повітря вдень -1°…+1°.

У вівторок, 31 січня, хмарна погода теж буде триматися до самого вечора. Вранці йтиме дощ зі снігом, який до середини дня повинен послабшати і через деякий час закінчитися. Вдень температура повітря буде -1°…+1°, вночі -1°…-3°. 

У середу, 1 лютого, протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці, можливо, пройде дрібний сніг, який ближче до середини дня повинен закінчитися. Більше опадів не очікується. Температура повітря вдень 0°…+2°°, а вночі - -1°…-3°.

У четвер, 2 лютого, вранішній сніг удень зміниться дрібним мокрим снігом, який повинен закінчитися до приходу вечора. Стовпчики термометрів покажуть -1°…-3° вночі та 0°…+2° вдень.

У п'ятницю, 3 лютого, в Івано-Франківську протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Сильний сніг йтиме вночі та вранці. Вдень він послабшає і до вечора закінчиться. Температура повітря 0°…+2° вдень та -1°…-3° вночі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!