Війна забрала життя двох захисників з Прикарпаття - Андрія Білоуса та Віталія Олексина


На війні загинули двоє прикарпатців - Андрій Білоус та Віталій Олексин.

На війні загинув захисник з Бурштинської громади 47-річний Андрій Білоус, головний сержант - командир зенітного ракетного відділення зенітного ракетного взводу зенітної ракетної батареї зенітного ракетно-артилерійського дивізіону однієї з військових частин. Про це повідомляє Бурштинська міська рада.

"Андрій - наш Герой, він приклад справжнього чоловіка, який з перших днів повномасштабного вторгнення повернувся із-за кордону і добровольцем пішов на фронт. Про нього згадують як про життєрадісну, людину, яка ніколи не втрачала оптимізму та віри в перемогу. Вірний військовій присязі, мужньо виконавши військовий обов'язок в бою за Україну, її свободу та незалежність загинув 1 березня 2024 року у Донецькій області. Щирі співчуття дружині Тетяні, усім рідним та близьким Героя!",- сумують у громаді.

Івано-Франківська громада теж втратила захисника.  На війні загинув молодший сержант Віталій Олексин. Про це в мережі повідомив голова громади Руслан Марцінків.

У понеділок, 4 березня об 11:00 розпочнеться прощання в домі загиблого Віталія у с. Микитинці. Опісля буде ще прощання у церкві с. Микитинці. Поховають воїна на кладовищі с. Микитинці.

 

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!