Пожежа в коледжі Одеси: багато постраждалих, є жертва


В Одеському коледжі економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу спалахнув вогонь. Постраждали 18 осіб, із них – 7 неповнолітніх студентів. Одна людина загинула – викладачка коледжу. В приміщенні ще можуть бути люди.

Займання виникло о 10:12 на 3 поверсі 6-поверхового навчального корпусу, людей із будівлі евакуювали, повідомляє пресслужба ДСНС, пише 24 канал.

Орієнтовна площа пожежі – 2000 метрів квадратних, існує загроза поширення вогню. Наразі до гасіння залучили 65 осіб та 16 одиниць техніки. Постраждали 18 осіб, з них 7 неповнолітніх студентів коледжу. Є жертва – у лікарні померла викладачка 1976 року народження, пише "Думская"

Ми не можемо встановити зв'язок з чотирма людьми, які в момент початку пожежі могли перебувати всередині. Будемо сподіватися, що їх знайдуть, і з ними все буде в порядку,
 заявив мер Одеси Геннадій Труханов.


За словами очевидців, рятуючись від полум'я, деякі учні стрибали на припарковані машини з вікон коледжу. 

Пожежа в Одесі
Довідка: Шестиповерховий будинок на розі вулиць Пушкінської і Троїцької вважається пам`яткою архітектури, його побудували у 1914 році. Зараз там розташована низка фірм і установ. Серед них – інститут морської біології, одеська філія інституту археології НАН України та коледж економіки, права та готельно-ресторанного бізнесу, де і виникла пожежа.