Франківські гімнасти стали призерами чемпіонату України серед молоді та юніорів


28 жовтня - 02 листопада 2013 р. в м. Кіровограді відбувся чемпіонат України серед молоді та юніорів зі спортивної гімнастики

У впертій боротьбі команда дівчат Івано-Франківської області у складі: Кучірко Вікторія (РВУФК), Полівчак Уляна (СШ № 5), Микицей Софія (СШ № 11), Говзан Ірина (ЗШ № 7) виборола 3 місце, «що було несподівано для всіх»- цитата головного судді змагань С.Куценко, але не для нас, команда пройшла навчально-тренувальний збір по підготовці до змагань, з «установкою» на перемогу та виконання програми, яку підготували під керівництвом тренерів (Пушкарьова Л.С., Мельничук І.В., Бірюкова Н.Д., Нога Л.Я., Фоменко В.А.), дуже посилила та додала впевненості у виступах Кучірко Вікторія, яка у 2012 році передана для навчання до РВУФК (тр. Горбач З.І.), попереду команда Кіровоградської області (1 місце) та Луганської області (2 місце), пише БРІЗ.

Команда юнаків у складі: Гавадзин В. (РВУФК), Присяжнюк М. (РВУФК), Литвин О. (СШ № 5), Стецько Р. (РВУФК) посіла 5 місце.

В особистому заліку за програмою кандидатів в майстри спорту наші спортсмени ввійшли в найсильнішу десятку України – Говзан І. – 6 місце, Микицей С. – 8 місце. За програмою майстрів спорту вихованка школи Кучірко В. зайняла 12 місце. Вихованка Гах Наталія (КФВ), яка виступала в особистій першості виконала норматив майстра спорту України.

У змаганнях взяли участь 11 команд СДЮШОР та 10 команд ДЮСШ - у дівчат; 7 СДЮШОР та 20 ДЮСШ - у юнаків.