Мешканці прикарпатського села «штурмували» голову Калуської РДА через нечистоти у підвалах


Мешканці села Копанки потерпали від нечистот, які заливали підвали квартирних будинків. Два роки тому невідомі селу особи вирили траншею та вкрали каналізаційні труби, які йшли до очисних споруд. Усі смердючі стоки опинялися у підвалах мешканців. Вода в криницях стала непридатною для вживання. На ремонт каналізації у бюджеті села передбачено 335 тисяч гривень.

Ремонтні роботи з відновлення каналізаційних мереж у селі розпочалися у вересні, - повідомляє прес-служба Калуської РДА. Однак, Калуське управління Державної казначейської служби України Івано-Франківської області  затримує проплату коштів за виконання робіт, пишуть "Вікна".

Представники громади села Копанки з ініціативи соціального працівника Петра Грубого побували на прийомі  у голови райдержадміністрації Василя Петріва.

Василь Петрів запевнив людей, що проплата  коштів, які подані у державне казначейство для оплати робіт з відновлення каналізації, відбудеться і підрядник, який проводить роботи, отримає всі кошти за виконані роботи.