Одяг та навчання: на що витрачають виграш учасники «Кохання на виживання»


У четвертому сезоні реаліті Нового каналу одна з пар виграла 80 тисяч гривень зі 100 можливих. Куди витратили цю суму?

Їм доводиться пити «смузі» з жаб, битися з чемпіонами світу з боротьби, купатися з морськими гадами, опановувати нові професії та танці. Учасники «Кохання на виживання» готові піти на все, щоб перевірити свої стосунки на міцність. Як додатковий бонус – отримати виграш. Яким він буде – вирішує те, наскільки успішно вони пройдуть випробування. За кожне з них пари можуть отримати ключ від скриньки з грошима. Новий канал дізнався, на що учасники витрачають круглі суми.

Самовираження в одязі

Христина і Костя жили на два міста – вона в Києві, він в Одесі. Дівчина, хоч і старша за коханого на п'ять років, не шукала серйозних стосунків, а він – навпаки. Пройшовши всі перевірки, учасники зібрали три ключі, які допомогли відкрити скриньки з 65 тисячами гривень.

– На проекті ми зіткнулися з випробуваннями, які відображали якісь аспекти нашого життя. Нехай і в перебільшеній формі. Я побачила реакцію Кості на складні ситуації і змогла знайти безліч відповідей, які давно шукала, – згадує Христина. – Зараз ми не разом, але в нормальних відносинах. А виграш я витратила на покупку костюмів на Burning Man (щорічний фестиваль, що проходить у пустелі Блек-Рок у Неваді – прим. ред.)

Марш Мендельсона

Дмитро і Марго приїхали в Перу по нові враження у стосунках. Маргариті не подобалося, що більшу частину побутових проблем вона вирішує сама. Хотіла перевірити свого коханого на стійкість. Діма довів, що він – справжній чоловік. Поїздка принесла їм 55 тисяч гривень.

– Ми зблизилися ще більше, в нас з'явилося більше спільних планів і цілей, – розповідає Марго. – Зараз готуємося до весілля і плануємо масштабну спільну покупку. Тому виграш поки що не витратили, а поклали на наш спільний рахунок.

Залишилася ні з чим

Медики за фахом Дмитро і Жанна раділи, коли відкрили останню шкатулку. Вони зірвали куш – 80 тисяч гривень. Це найбільший виграш за четвертий сезон реаліті.

– Пацан йшов до успіху і дійшов, – радів Діма. – Тепер щонайменше на півроку я можу піти у відпустку.

Гроші вони вклали у спільне майбутнє, але якби Жанна знала, як воно складеться.

– Ми зараз не разом, кілька місяців тому розійшлися, – каже дівчина. – Все було добре до певних моментів. Я не отримала підтримку від коханої людини в найважчий період мого життя. Та й його батьки були проти мене. Розходилися за спільним рішенням, на хорошій ноті, і навіть, як мені здалося, залишилися друзями, але... Гроші витратили на ремонт його квартири.

Нова професія

Владу та Аліні в Перу не дуже пощастило. Якщо більшість пар можуть здобути три ключі, то в них їх було лише два. Тому й сума виграшу становила 35 тисяч гривень.

– Гроші ми витратили на навчання Аліни, – розповідає Влад. – Вона стала майстром по відновленню волосся кератином і ботоксом. І влаштувалася на роботу після поїздки в Перу.

Скільки випробувань успішно пройдуть інші учасники реаліті «Кохання на виживання» – дивіться щовівторка о 19:00 на Новому каналі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!