Прикарпаття втратило на війні двох захисників - Івана Грищука та Олександра Кулака


На війні загинули двоє захисників з Івано-Франківської області.

14 березня 2023 року в ході виконання бойового завдання, вірний військовій присязі, захищаючи волю і незалежність України у війні з російськими окупантами, в населеному пункті Бахмут Донецької області, загинув солдат Грищук Іван Іванович, 14.09.1978 року народження, уродженець села Топорівці, повідомляє Городенківська міська рада.

"Він поклав життя, захищаючи рідну землю від російських окупаційних військ. В ці скорботні дні Городенківська громада співчуває родині Героя. Сумуємо разом із Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!  Схиляємо голову в глибокій скорботі",- йдеться в дописі.

Кірм того, 15 березня, мужньо виконавши військовий обов’язок, в бою за Україну, її свободу і незалежність загинув мешканець Ланчинської громади, стрілець - помічник гранатометника мотопіхотного відділення мотопіхотного взводу мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону військової частини А4267, Герой Кулак Олександр Вікторович, 16 грудня 1978 р.н.

"Олександр – це Герой, який стільки усього ще не встиг у своєму житті, та став прикладом мужності й відваги. Воїн, разом з відходом якого завмерла часточка душі всіх його близьких. Висловлюємо найщиріші співчуття всім рідним, друзям та побратимам нашого Захисника. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного сина України. Нехай Всевишній допоможе пережити важкий біль непоправної втрати… Подвиг Олександра назавжди залишиться у наших серцях!",- співчувають у громаді.

Про дату та час прибуття кортежу із тілом загиблого земляка та чину поховання воїна буде повідомлено додатково . 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!