Ринопластика - корекція носа для ідеальних змін


Зовнішні дефекти особи дуже заважають людині нормально жити. Найчастіше занепокоєння з'являється при зміні форми носа, коли є горбинкою, викривлення або якісь інші дефекти. Такі зміни можуть стати наслідком як патологічних змін в організмі, так і вроджених або придбаних дефектів.

 Іноді проблема не тільки в зовнішніх змінах, а в комфорті життя. Викривлення носа створює важке дихання, а це призводить до хропіння, частих застуд і в цілому до зниження імунітету. Всі проблеми покликана вирішити ринопластика, а проводять її в центрі лазерної медицини «LaserOne».

Різновиди операції

Лікар визначає конкретний вид і характеристики операції на основі поточного стану справ:

  • реконструктивна (дозволяє відновити кісткові, хрящові або м'які тканини носа після ушкоджень або деформування);
  • функціональна (виконується для відновлення нормальної прохідності носових ходів);
  • естетична (за бажанням пацієнта змінюється форма і розмір носа).

Ринопластика проводиться пацієнтам старше 18-ти років. До цього віку кісткові і хрящові тканини продовжують формуватися і можливості через деякий час проблема зникне. Проаналізувати особливості операції, вивчити рекомендації і уточнити інформацію можна за посиланням https://laserone.com.ua/rhinoplasty/, де також є інформація щодо актуальних цін. Менеджери заздалегідь нададуть поради та призначать дату консультації.

Як проводиться ринопластика?

Це особлива процедура, що вимагає особливої ​​підготовки, тому ринопластика розділяється на кілька етапів:

1. Консультація пацієнта. Навіть при незначному втручанні будь-який лікар повинен попередньо оцінити ситуацію, складність і обсяг роботи. Визначається будова носа, його індивідуальність і характеристики. Можливо, виявляться якісь патології, що зробить ринопластику неможливою або більш складною.

2. Обстеження. Лікар формує перелік аналізів і обстежень, які є обов'язковими для перевірки стану всього організму.

3. Проведення операції. Залежно від ситуації використовується загальний або місцевий наркоз. Доктор виконує корекцію носа в залежності від наміченого плану. Внутрішні шви робляться за допомогою спеціальної розсмоктується нитки.

4. Реабілітація. Встановлюється пов'язка і приблизно через тиждень вона знімається. Пацієнт при необхідності один або два дні перебуває в стаціонарі, потім вирушає додому. Щотижня або частіше лікар проводить огляд.

Протягом деякий час пацієнта будуть турбувати синці і набряки. Це нормально і незабаром ніяких дискомфортних відчуттів не виникне.

«LaserOne» - професійна допомога від фахівців

У сучасній клініці «LaserOne» працюють справжні профі, що гарантують доступні ціни на всі види ринопластики. Для роботи застосовуються сучасні технологічні рішення, здатні гарантувати найкращий результат без негативного впливу на організм людини.

Партнерський проєкт

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!