Alyona alyona випустила фіт із популярним німецьким репером Olexesh


Сьогодні у світ вийшла нова колаборація alyona alyona з німецьким репером Olexesh.

Shalom — інтернаціональний трек, моментами поривистий, з чіткими акцентами. Робота зі стержнем, яка повністю відображає внутрішній світ виконавців. 

«Я подорожувала багатьма країнами і моя музика завжди знаходила там свій фідбек. Люди почали заглиблюватися в значення, бо мої теми їм були дуже близькі. Тому мені захотілося створити трек, який не буде прив'язаний до певної національності, віри та гендеру.

З Olexesh я знайома особисто і вже давно слухала його треки, тому запропонувала зробити спільний  фіт і написати свій куплет. Йому знайоме поняття різних культур,  так як він є корінним українцем, але  живе  в Німеччині», — прокоментувала фіт alyona alyona.

Міша Коноваленко, який займався артом та історією відео розповів: 

«Ми знали, що треки Альони будуть переслуховувати мільйони разів, тому й  прагнули  створити щось таке, що б захотілося не тільки слухати, а й дивитися знову і знову. Не типовий кліп зі сценарієм, який ти переглянув, побачив якийсь сюрприз і знаєш, що там буде в кінці, а щось, де з кожним переглядом ти помічаєш якусь нову деталь».

Концептом та монтажем відео займався Саша Прилуцький:

«Є важливі слова в пісні “Шалом, Салам” — слова, які представляють світ на різних мовах, вітання всіх, кого ми зустрічаємо у своєму житті, з миром і любов'ю. На жаль, ми не зустрілися з виконавцями з певних причин, але коли ми зідзвонювались, їхній вайб мене дуже зарядив, так як я виріс на репі і люблю це. Тому респектую alyona alyona та Olexesh. Шалом, Салам!» 

Відео Shalom — ніби листівка Землі, зібрана звідусіль, в баченні команди, яка її створювала, але задана вайбом виконавців. Це послання в майбутнє, gif-ка, мемка від alyona alyona і Olexesh, відправлена в інший вимір.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!