Австралійська авіакомпанія запустить "таємничі рейси" - дізнатися пункт призначення можна буде тільки при посадці


Авіаперевізник Qantas запустить кілька "таємничих рейсів", щоб стимулювати польоти всередині країни, так як жителі Австралії не можуть виїжджати за кордон через обмеження, пов'язані з пандемією Covid-19.

Про це пише CNN, повідомляє УНН.

Пасажири не знатимуть, куди прилетять, до самої посадки. При цьому маршрут польоту можна буде відстежувати на екранах, вбудованих в спинки сидінь - так пасажири зможуть припустити, куди прямують.

Квитки надійдуть у продаж 4 березня. Вильоти заплановані з Брісбена, Сіднея і Мельбурна - 27 березня, 18 квітня і 1 травня. Квитки економ-класу коштують 737 австралійських доларів (577 дол.), а квитки бізнес-класу - 1570 австралійських доларів (1220 дол.).

Політ пройде на малій висоті над декількома пам'ятками. Пасажири будуть вилітати близько сьомої ранку, а повернуться ввечері. При бронюванні квитка мандрівники побачать підказки, які допоможуть зібрати відповідний багаж.

Наприклад, рейси Брісбена підійдуть тим, хто любить заміську гостинність, вишукані страви та вино, а також відпочинок на свіжому повітрі.

Рейси з Сіднея сподобаються тим, хто любить "обідати на пляжі", а з Мельбурна - любителям відпочинку на природі, вишуканої кухні і місцевих фермерських ринків.

В Австралії введена заборона на поїздки за кордон - тим, хто хоче покинути країну, потрібно отримати дозвіл від Міністерства внутрішніх справ, пише видання.

Qantas планує відновити міжнародні польоти до кінця жовтня 2021 року.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!