Франківці пікетуватимуть київський суд, щоб підтримати ув'язненого Сашка Костура


У п'ятницю, 14 лютого, о 9:00 годині іванофранківці пікетуватимуть Апеляційний суд Києва, щоб підтримати Олександра Костура, якого побив і затримав "Беркут" на Грушевського.

У цей день о 10:20 годині відбудеться розгляд апеляції по справі франківського студента, який вже третій тиждень у Лук'янівському СІЗО, йому загрожує позбавлення волі до 10 років. 

"Як показує практика, присутність журналістів, депутатів, активістів та просто небайдужих людей допомагає судам прозоріше та чесніше здійснювати свою діяльність. - пишуть організатори акції. - Особливо суддів наштовхують на чесність журналісти, а ще - стрімери, які ведуть прямі ефіри".

рохання до всіх журналістів: не залиште Сашка наодинці з системою! - наголошують франківські активісти. - Прохання до усіх, хто має контакти журналістів: дзвоніть, пишіть, спілкуйтеся, просіть прийти на засідання Апеляційного суду. Бажаючі підтримати Сашка та пікетувати під судом перед початком розгляду апеляції - приєднуйтесь до нас! Мітинг під судом плануємо розпочати 14 лютого о 9:00."

Адреса Апеляційного суду Києва: м. Київ, вул. Солом'янська, 2а

Усі, хто має можливість долучитись до акції у підтримку Сашка - відписуйтесь тут: http://vk.com/zasashka , http://www.facebook.com/zasashka.

Репортер