Глава пенсійного фонду Канади пішов у відставку через позачергове вакцинування


Керівник Канадського пенсійного плану Марк Мачін пішов у відставку, отримавши щеплення від COVID-19 в обхід урядових рекомендацій та поза чергою.

Як повідомляє Укрінформ, про це пише Reuters.

“Марк Мачін, глава інвестиційної ради Канадського пенсійного плану пішов у відставку після критики його подорожі до ОАЕ з метою отримання щеплення від COVID-19 в обхід канадських урядових рекомендацій”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 54-річний Мачін став уже другим високопоставленим канадським топменеджером, який пішов у відставку після спроби отримати щеплення поза чергою.

“Минулого місяця керівник Great Canadian Gaming Corp Род Бейкер пішов у відставку після того, як його з дружиною обвинуватили у мандрівці до північної Канади та введенні влади в оману з метою отримання щеплення”, - стверджує агенція.

Додамо, що вакцинація проти COVID-19 робиться у Канаді безкоштовно, але за чинними правилами черга до 50-літніх здорових людей іще не дійшла. Уряд країни також іще минулого року видав рекомендацію утриматися від будь-яких подорожей за межі Канади.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!