Гурт П'ятниця: Афіша 2020


Вже зовсім скоро в столичному клубі "Атлас" пройде концерт популярної української групи 5'nizza. Дует акустичної музики з Харкова, Україна, що складається з Сергія Бабкіна (Сергій Бабкін) (гітара) і Андрія Запорожця (SunSay) (вокал)) виконає свої найкращі "старі-добрі" хіти.


Їхня музика являє собою поєднання соулу, хіп-хопу і реггі, виконуваних з використанням в основному акустичної гітари, проспіваного,  або реп-вокалу чи бітбоксу.

Тож поспішайте, адже "квитки на п'ятницю" - один з найпопулярніших запитів у квиткових операторів, переходьте за посиланням https://5nizza.ticketsbox.com і купуйте онлайн в два кліка.

Кілька цікавих фактів про групу:

•   5'nizza утворилися в 2000 році, випустили два офіційних альбоми і розпалися в 2007 році, обидва з них почали сольну кар'єру.
•   Сергій Бабкін та Андрій Запорожець познайомилися в 1995 році. Незважаючи на те, що Запорожець був натхненний соул і хіп-хопом, а Бабкін стежив за рок-музикою, вони знайшли спільну мову і до 2000 року почали складати пісні разом.
•   Їх перший альбом "Анплаггед" ( "Unplugged") був записаний у 2002 році всього за 30 доларів без накладень і швидко поширювався неофіційно з вуст в уста. Альбом був офіційно випущений в 2003 році під назвою «П'ятниця» ( «П'ятниця»).
•   Пісня «Солдат» ( «Солдат») стала миттєвим хітом після радіоефіру, і 5'nizza швидко завоювали популярність в Україні, Росії та інших російськомовних країнах.
•   У 2005 році вийшов їх довгоочікуваний другий альбом "ПРО5" (вимовляється як "o-PYAT"). На цей раз 5'Nizza запропонували набагато більш витончену студійну роботу, водночас дотримуючись тієї ж формулою гітара / вокал / бітбокс (правда, з випадковою електричною гітарою і піаніно Rhodes). Альбом користувався набагато меншою популярністю, ніж його попередник, але 5'Nizza продовжували активно гастролювати і працювати над своїми сторонніми проєктами.

Коли Запорожець і Бабкін почали писати третій альбом, вони виявили, що не можуть дотримуватися формули акустичної музики, і вирішили припинити роботу в якості 5'Nizza, зосередившись натомість на своїх власних проєктах: Бабкін продовжив свою сольну кар'єру, а Запорожець створив SunSay.

Бабкін і Запорожець возз'єдналися, щоб дати кілька концертів в 2015 році.

У 2017 році вийшов новий альбом "КУ" ("KU").

Атмосферно, самобутньо, по-домашньому комфортно провести час в компанії улюбленої групи ви зможете вже 9 березня о 19.00, в столичному клубі Атлас, за адресою - Київ, вул. Січових Стрільців, 37-41.


Теги: